Здравейте!

Как сте, добре или “горе/долу”?

Може би сте достатъчно удовлетворени от своя начин на живот, но вярвам, че вие можете да го подобрите - малко или много. Зависи от Вас, от вашето мнение, от вашите мисли и решения.

Вие имате възможност да научите повече за хората и за себе си, за емоциите, интелекта, за мисленето и вземането на решения.

Вярвате ли че можете да прочетете книга, да разберете повечето от идеите в нея и да изберете част от тях, защото ги харесвате, считате за верни и сте повярвали, че следването на тези идеи може да бъде полезно за вас, за подобряване на начина по който живеете и на начина по който се чувствате?

Ако не вярвате на своя интелект – тук няма нищо интересно за вас.

Ако вярвате,

че имате достатъчно интелектуални способности за четене, разбиране и усвояване на нови идеи - ПОЗДРАВЛЕНИЯ, вие сте на правилното място.

Предлагаме книга

с поредица от есета, посветени на тези въпроси.  Имате шанса да я закупите и прочетете, да усвоите нови идеи и да подобрявате своя живот чрез практическото им прилагане.

Отговорът на въпроса „Как да се развиваме балансирано?“ е обяснен в първите два раздела:

1. Поредица от есета за хората, за това – как те мислят, работят и живеят, как да се усъвършенстват и да подобряват своя живот;

2. Подробно описание на петте най-важни области, на които хората трябва да обръщат внимание, за да подобряват своя живот балансирано.

3. Третата част от книгата (ЛИДУС) ви предоставя нова интерпретация на една отдавна известна способност, която може да ви помогне много за вашите постижения и успехи.


В края на въведението и на всяко есе има кратко обобщение и няколко задачи, чието изпълнение ще ви помогне за усвояване на описаните идеи.

Сега вие можете да прецените дали искате да продължите по същия начин, или искате да инвестирате в себе си и малко пари и време.

Как книгата може да ви бъде полезна?

Повечето книги са написани за да разказват някаква измислена история. Но, тази книга не е такава. Тя е написана за да бъде средство за пренос на полезни идеи. От автора - към нейните читатели.

Ако не прочетете книгата, тези полезни идеи никога няма да стигнат до вашия ум. За да стигнат до вас, просто трябва да си купите книгата и да я прочетете.

Мислите ли, че знаете всичко, че знаете много? ДА или НЕ? Никой не се усъвършенства ако разчита само на своите усвоени знания! Колкото и да са добри вашите знания и умения, колкото и добре да ви служат, животът все ще ви предложи нови трудности. Можете да се учите от собствените си грешки, но можете да се учите и от други хора, от книги - специално посветени на хората, на връзките между вярванията, знанията, действията, успехите и тяхната удовлетвореност от живота.

Сигурно е, че времето, което ще отделите за една седмица за да висите в социалните мрежи, да гледате телевизия, да сърфирате безцелно в инернет и за да играете разни игри е много повече от времето, необходимо за прочитане на тази книга. Вие избирате - за какво да изразходвате времето си!

Знаете ли, една от тайните на успеха е, че човек трябва да бъде достатъчно решителен. Вярвате ли ми? Например, ако сега вземете решение да се учите от предлаганата книга, след няколко дни тя ще бъде в ръцете ви и ще можете да я изучавате.

Ако сега решите, че тази книга не същестува, или - че тя нищо не струва - добре. Ще спестите 20-тина лева (заедно с доставката), но ще пропуснете шанса да започнете да усвоявате полезни идеи.

Бъдете достатъчно смели и действайте.

Успехите идват само при този, който ги търси.

My Agile Privacy
Страницата използва т. нар. "бисквитки" с цел добър контакт с потребите. Натиснете "Приемам" за разрешаване на всички бисквитки или откажете тяхната употреба.
Warning: some page functionalities could not work due to your privacy choices