Политика за поверителност

Администратор на лични данни

Интернет страницата www.inhop.eu се поддържа от Институт за хората и промените ЕООД (Инхоп), ЕИК 204695494, гр. София, попитай за физ. адрес на имейл: ask@inhop.eu .

Длъжностно лице по защита на лични данни

Румен Кръстев, тел. 359889701105, имейл ask@inhop.eu.

Компетентен надзорен орган

Комисия за защита на личните данни, гр. София 1592, бул. Цветан Лазаров, № 2, тел. 029153518, сайт www.cpdp.bg

Събиране, обработване и съхраняване на лични данни, заради определени цели

Чрез страницата inhop.eu и ние събираме и обработваме следните видове лични данни:

  • Име и електронна поща, при желание на потребителя да ни изпрати съобщение, предложение, въпрос, или да направи поръчка.
  • Електронна поща и евентуално – име, при желание на потребителя да се абонира за получаване на съобщения от нас.
  • Други данни, ако са необходими за изпълнение на направена поръчка.
  • Име, електронна поща и евентуално интернет страница при желание на потребителя да остави мнение на страницата за отзиви.

Инхоп не събира данни с цел директен маркетинг на продукти на трети страни и не предоставя информация на трети страни за такава цел.

Права за коригиране и изтриване

Лични данни, обвързани с имейл на потребител, могат  да бъдат коригирани или изтрити при поискване през същия имейл.

Лични данни, свързани с направи продажби се пазят според законно-установените срокове.

Бисквитки

Страницата www.inhop.eu не използва целенасочено бисквитки за проследяване на поведението на потребителите.

Възможно е част от разширенията, инсталирани към страницата, да използват бисквитки, за да изпълняват своите функции.

My Agile Privacy
Страницата използва т. нар. "бисквитки" с цел добър контакт с потребите. Натиснете "Приемам" за разрешаване на всички бисквитки или откажете тяхната употреба.
Warning: some page functionalities could not work due to your privacy choices